Kako udomiti

Hvala vam što razmatrate ili ste se odlučili za udomljavanje psa iz Skloništa za životinje KIRA. Slijedite jednostavan postupak kako bi vaš pas što prije bio u vašem kućanstvu.

Postupak

1

Odaberite psa

Iako ste se pregledom naših društvenih mreža i ove web stranice sigurno već zaljubili u nekog od pasa, svakako morate posjetiti Sklonište za životinje Kira u Sigecu pokraj Koprivnice (adresa: Starogradska 1) kako biste uživo vidjeli, prošetali i preuzeli psa u svoje kućanstvo na probni rok. Sklonište za životinje možete posjetiti radnim danom 10-14 h te subotom 10-12 h.

2

Probni rok 14 dana

Prilikom preuzimanja psa sklopit ćete prijelazni Ugovor sa Skloništem za životnje Kira kako bi se i službeno definirala prave i obveze unutar razdoblja od maksimalno dva tjedna. Tijekom i prije prva dva tjedna prilagodbe psa na novu okolinu i vaše kućanstvo, pregledajte čitav niz savjeta na našoj web stranici i YouTube kanalu kako bi proces prilagodbe bio što lakši i uspješniji.

3

Ugovor o prijenosu vlasništva

Ukoliko ste i vi i pas zadovoljni te psa već smarate članom svoje obitelji, dođite u ured Veterinarske stanice Križevci (adresa: Markovićeva 37) najkasnije 14 dana od početnog preuzimanja psa i potpišite trajni ugovor o prijenosu vlasništva gdje će vam biti dodijeljena EU putovnica za vašeg psa. Također, u prostorima Grada Križevaca (adresa: Ulica I. Z. Dijankovečkog 12) možete zatražiti subvenciju za udomljavanje psa (150 € za pse do 2 godine starosti, 300 € za pse starije od 2 godine) te ćete tamo dobiti i majicu Vau Vau Križevci.

4

Promocija udomljavanja

Molimo Vas za suradnju te da nam u Facebook inbox ili na e-mail udomi@vauvaukrizevci.hr pošaljete fotku i/ili video vašeg novog ljubimca u novoj okolini kako bismo ohrabrili i pozitivno utjecali na druge pojedince i obitelji koje bi mogle udomiti pse iz skloništa za životinje.

Psi koje odmah možete udomiti